måndag 18 maj 2009

Begåvat som vanligt Antonsson...eller?

Inte alls!! Det visar bara hur mycket "OMTANKE" Antonssonskan visar för den person det här EGENTLIGEN handlar om (och nu menar jag inte dig MA), nämligen den lilla pojken som kallas Adam.

Hon skriver nämligen i sin blogg att hon har "rekommenderat" pappan att gå ut med namn och bild i media!!! Ja, ni hörde rätt NAMN och BILD. Och vad anger hon då för anledning till detta kan man kanske undra... Kommer allt då att ställas till rätta för alla parter, som genom ett trollslag? Kommer ingen längre att må dåligt av detta så att Adam kan leva lycklig i alla sina dagar?

Fundera på detta ett tag du, gör som jag (och förmodligen de flesta med en normalbegåvning...)brukar göra när jag försöker råda någon i svåra frågor...Pro's & Con's eller varför inte hängslen & svångrem när det FAKTISKT handlar om barn (nej MA, inte dig nu heller).

Vi är mer än vana att media skriver om misstänkta, ej ännu dömda personer och att man även skriver om dömda brottslingar, är det något att förfasas över? Och ta mig tusan, vi är även vana vid att media skriver om misstänkta där åtal lagts ner, personer friats...you name it! Men den gemensamma nämnaren är att man inte/väldigt sällan går ut med NAMN och BILD. Och det kan man väl tycka är bra i de flesta fall då det finns en omgivning, kanske familj och ja - t.o.m. BARN som kan fara illa av detta. (Ja hu ja MA, vad läskigt!!! Det handlar FORTFARANDE inte om dig.)

Ja, om jag nu ska försöka att knyta ihop den här lilla excersisen i frågor till en fint upplagd pedagogisk rosett...eller inte?

Ja, vad är det då som är så förfasande i detta att Antonssonskan har beslutat att ta upp stora tuban och fullkomligt blåsa ut sin indignation över bloggvärlden. Ja - den officiella versionen är att MEDIA inte skall verka som opinionsbildare och skriva om fall som redan är avgjorda rättsligt. Ja - redan där tappar hon bort mig. Som jag skrev tidigare så sker detta hyfsat ofta i media, varför reagerar hon först nu i denna fråga... Ja - och sen att JO har granskat själva förfarandet av detta ärende och tydligen riktat kritik i frågan - det kastar MA åt sidan som kattlort. Men det kanske är så man gör...viftar bort JO som en enveten fluga...

Ja - och varför "rekommenderar" då Antonssonskan att pappan ska outa sig själv i MEDIA? Jo för då skulle det minsann trots allt bli svårt för MEDIA att skriva anonyma krönikor om honom...

Ja ja, jag vet. Det svaret passade inte in i min pedagogiska rosett - men det är MAs officiella/eller nåt-version av det.

Undrar om hon funderat på vad Adam - ja just det, ni minns den lille pojken detta handlar om - skulle tycka, känna och tänka om det hände.

(just det MA, du börjar lära dig...inte om dig nu heller nej...)

Nä jag vet - slutklämmen när man försöker att bygga upp ett resonemang brukar ofta bli ett anti-klimax och så även i det här fallet. Så klart så har dessa motsägelser en grund i någonting - någonting stadigt och stabilt Antonssonskan kan plantera sina två 3?-or i så att hon kan FORTSÄTTA att sprida sin våta, sura yllefilt över alla som inte rapar samma mantra. Denna Antonssonska mylla heter Liza Marklund! Liza Marklund är orsaken till allt detta virrvarr av motsägelsefullt handlande hos Antonsson (Jepp, NU handlar det om dig MA). Marklund är för övrigt roten till allt ont - verkar det som iaf när man hör MA.

Den "anonyma" krönikan" är skriven av Marklund och är läsvärd.

Listan i bloggvärlden på andra som har skrivit om denna pojke vi kallar Adam är lång och har hållt på längre än jag varit här... Men jag vill nämna ett par som skriver med Adam i tankarna och INTE vill outa någon anhörig i media Motherwitch, K-Å och Marina. Där finns säkert information om du vill söka dig vidare till andra...

Ja ja ja, jag vet...Ok vet att jag av artighet bör länka även till upphovet till detta inlägg. Den finner du här under Begåvat?



7 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad bra du är!!!
Spiken mitt i nyllet... Eller nåt:-)

MA glömmer bort att det finns fakta i detta fall... Att hon stöttar C efter att ha läst "vissa delar" av handlingarna visar på hennes *host* etiska journalistiska anda :-D

Bamsekram till dig min vän!

Ulrika sa...

Eller nåt...

Fakta? Vet hon vad det är...?
Bamsekramar tebax

Din vän sa...

BAra att det kan finnas en smärre misstanke om att man ger en barnaskändare utrymme torde mana till eftertanke för de flesta. Men inte för MA. Hon leker tvärtomspråket. Hon ger istället karln MER utrymme och rekommenderar honom att gå ut med namn och bild!!!! MA är ett enkelt byte för lögnare och psykopater, säger jag bara. En nyttig idiot. Alltså för mig, eller vågar jag mig på att tro, för de allra flesta så är inte en brottsmistänkts utsaga om sin oskuld ett bevis på densamme. Men för MA räcker det, uppenbarligen. Jag vet inte om ´jag ska skratta eller gråta åt denna naivitet!

Anonym sa...

Du har all min beundran för att du lyckats formulera dig så sakligt och respektfullt i ämne som väcker så starka känslor.

Du har lyckats mer än väl att hålla den röda tråden. Förstår att MA måste snyfta när hon inser att den röda tråden inte är hon, utan den rättsskandal Liza Marklund lyfte fram. REDA för över två år sen.

I d a g står MA och hennes pöbel där med högafflarna redo att hugga ner Liza Marklund. Ooops...fel. POjken Adam. Det är han som ska offras för att LM hade mage att lyfta fram den rättsskandal som drabbade honom för två år sedan. Han, en oskyldig tioårig pojke.

Kan man sjunka lägre? Svaret är nej. På min AB blogg skrev vendettanbettan något riktigt bra: lågvattenmärket kan inte bli lägre, det ligger redan under ebb. Ja, så är det. Och fler upptäcker detta.

Jag vet inte hur det är att hata som Monica Antonsson, Ingrid Carlqvist (vet hennes ansvariga utgivare på villaliv att hon försvarar en man som våldtagit sitt barn?..Gissa om den tidningen kommer hamna i soporna framöver. Ska se till att grannarna sprider ut det också..ja..det är mest barnfamiljer här), Ramona, Rudbergskan och flera andra. Deras hat är något av det mest skrämmande jag sett.

Den har fördunklat deras omdöme så pass att de nu offrar en oskyldig tioårig pojke som inte har något med deras hat att göra. Eller rättare sagt: han h a d e inget med hatet att göra.

Det är vidrigt hur man kan profitera på ett utsatt barn. De vill ha uppmärksamhet, antagligen i syfte att sälja böcker. Men fy fan vilka äckliga mäniskor som tar till såna vidrigt fula metoder som drabbar oskyldiga barn.

Ja, detta med att föreslå att våldtäktspappan. Pedofilen och barnskändaren ska hänga ut sig. Faktiskt nästan så jag hoppas han gör det. Jvlgt trött på lögnerna och jag är 110% säker på att ALLA kommer att träda fram för att berätta sanningen!! Då kan ha stå där med byxorna nere...visa sig i all sin patetiska ynkedom. Jag tror faktiskt psykopaten på fullt allvar tror att en uthängning gynnar honom. Han tror liksom att det finns en acceptans i samhället för pappor som våldtar sina barn. Yeah right!! MA eller hennes anhang är knappast representativa för samhället. Men låt de tro de dårarna.

Jisses...Så sjukt allting. De är så störda eller fördunklade av hat så de inte ens ser de uppenbara lögner pappan skriver. H A N skriver att s k o l a n kan gå i god för honom!!! Hallloooo! Skolan??? Det var ju för f*n DOM som anmälde de sexuella övergreppen! Ser dom inte vilket psyko de försvarar?

Kram motherwitch

Ulrika sa...

MA lever i en egen värld med en alldeles egen lagbok. Att människor kan ta skada finns inte ens med i hennes tankevärld. Hon borde reboota sitt sinne för rätt och fel. F*n, det har slagit slint någon stans
Ulrika

Ulrika sa...

Motherwitch, Det är rätt, det går inte att sjunka lägre. Det finns liksom inget intresse att ta till sig ngn annan sida för MA mfl. Det gynnar inte deras intressen.
Hade avsikterna varit genuina (jag vet, låter orimligt i det här fallet men försök att föreställa dig) och om hon faktist TYCKTE det var fel så hade hon haft en möjlighet att reagera företeelsen UTAN att behöva blanda in ett barn.

Tycker hon är så in i själen otäck när hon håller på som hon gör

Var väl ngn som i sin kommentar omnämnde mia som fnask... JAG skulle inte publicera sånt - Har hon ngn dj**la idiotmagnet på hennes blogg...

Villaliv - jaha ja... *river ut ev sida med vederbörande och skickar tillbaks...* Näe - luktar för mycket antonsson

Varma kramar

Anonym sa...

Jag kommer till att ha ett återkommande tidningsbål här... varje månad. Alla grannarna kommer att informeras ang Villaliv så jag räknar med att bålet blir stort.
Ett radhusområde med stort sätt bara barnfamiljer... Har tyvärr redan slängt tidningen som kom förra veckan så den slapp undan lågorna.

En stor godnatt-kram!