onsdag 20 maj 2009

Antonssonskan kör ett Chicken Race...Igen!

Marina ledsnade på Antonssonskans ideliga sk*tsnack och ville tillmötesgå tantens tidigare önskan om att "träffas". Det vore väl bra, så Antonssonskan slutligen kunde lägga fram "alla" dom så kallade bevis hon har för än det ena än det andra.

Ett lite face to face för att se vad vedebörande går för IRL - se om tanten kan stå för sina påståenden när hennes skyddade och ideligen tillrättalagda monolog helt plötsligt ska bli en dialog där Marina kan bemöta påståendena i realtid. Och UTAN den envetna svansen som gärna utför Antonssonskans dirty work.

Så här svarar då tanten i fråga som "äntligen" får sin önskan i uppfyllelse




Det är nu konstaterat. Antonssonskan verkar vara en FEGIS!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

;)
Usch, jag börjar bli mätt i hjärnan nu på allt som skrivs. Det är verkligen tragiskt...

Människor som sliter för barnens trygghet får höra det mest vidriga anklagelser om att tillhöra kriminella gäng. Det är verkligen sjukt...
Nä, ödmjukare människor än Marina mfl är svåra hitta...

Kramar till en ljuvlig medmänniska

Ulrika sa...

Kan inte annat än att hålla med. Kramis

Leroy sa...

Då måste jag fråga om hur mycket du verkligen vet. Har du varit där? För vems skull försöker du agera eller intervenera?

Tänk på barnen i första hand och fundera på vad Chicken race står för eller läs de böcker som Sigge S skrev om mediaobalansen då han utmanade. Tycker du det är rätt att agera innan utredningar gjorts på ett korrekt sätt och alla parter fått bli granskade ur ett objektivt perspektiv.

Tänk dig själv om det var ditt eget barn eller du som var utsatt för allt detta.

Hur skulle du då agera. I Stället för att påstå, läs på och fundera se hur två verkligheter kan se ut. Tänk efter läs på eller prata face to face tyck int.


Barnens rätt skall stå överst, sen handlar det om att vilja, lämplighet och förmåga får en chans att bli granskad. Håller inte påståenden eller resonemang då måste man börja se varandra i ögonen.

Leroy

Leroy

Ulrika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Leroy:

Har du läst handlingarna i saken?