lördag 18 april 2009

"Sexligan våldtog åtta flickor" - "Scoutledaren i gruppsexhärvan misstänks för nya brott"

Sexligan
Läste Aftonbladet på nätet och såg dom svarta rubrikerna om "sexligan" som våldtog åtta flickor. Nu är männen inte dömda ännu utan domen i våldtäktsmålen tillkännages 30 april.

Yngsta offret var bara 12 år när hon utsattes för männens vidriga våldtäkter. Två flickor, 16 och 17 år, har trätt fram. Då "männen" gripits kunde polisen binda totalt sex personer till ytterligare våldtäktsfall på en 18 årig tjej och en yngre flicka.

Det är så fruktansvärt att det inte finns ord. Och när en av dessa sk "män" dessutom hånflinade när han gick in i tingsrätten känner man inte precis mindre avsmak. Vad är det som gör att en del vuxna människor verkar tro att detta är ok?

Jag hoppas för flickarnas skull att gärningsmännen blir dömda till stränga straff och att flickorna inte ska behöva genomlida ytterligare mardrömmar än vad dom redan gjort

"Gruppsexhärvan"
Läser vidare i Expressen att polisen har hittat barnpornografiska bilder i scoutledarens dator. Men "stackars" karl, för enligt advokaten var det oklart om han visste vad bilderna föreställde...

Men nu får dom väl ta och ge sig. Sluta med daltandet, för min del får dom gärna "bunta ihop" dömda förövare och sätta dom på en öde ö. Låångt ifrån civilisationen och ännu längre ifrån våra barn.

Hur kan vi skydda barn från dom här vidriga handlingarna?

4 kommentarer:

ensambloggen sa...

Vidrigt. Helt rätt att sätta citationstecken runt männen. Bra att du uppmärksammar detta. Kram.

Ulrika sa...

Ja, jag vet inte vad den här typen av människor är värda att kallas... Blir så förbannad och ledsen
Kramar

Anna Witt Leivo sa...

Tack, vännen! Nu har jag hittat inlägget som jag tänkte på när jag skrev kvällens lilla inlägg...

Det här är precis det jag skrev om... fruktansvärt!!! :(

http://www.namninsamling.se/index.php

kram Anna

Ulrika sa...

Ja Anna, riktigt, riktigt arg blir man...
Kram